Horeca, Bakkerij & Facilitair

Facilitaire opleidingen

Jij bent altijd overal! Eerst serveer je broodjes uit , daarna maak je een vergaderruimte klaar en vervolgens help je bij het plannen van een evenement. Door jou en jouw team loopt een bedrijf op rolletjes!

Daarom is een facilitaire opleiding zo mooi:

Je zorgt ervoor dat anderen hun werk goed kunnen doen. Een dankbare taak!

Jij kan straks heel veel verschillende dingen en daardoor ben je na je opleiding breed inzetbaar.

Je kan op veel plekken werken, want bijna overal is een facilitaire afdeling. Denk aan hotels, schoolgebouwen, bedrijven.

Welke facilitaire opleidingen heeft Rijn IJssel?

Bij Rijn IJssel kies je uit twee opleidingen.

Opleidingen

Praktische informatie

De toelatingseisen van de opleidingen, de vakken die je krijgt en informatie over je schoollocatie, vind je op de pagina van de opleiding die jij interessant vindt!

Open dagen

Een open dag bezoeken is dé manier om erachter te komen welke opleidingen bij je passen. Stel docenten en studenten alle vragen die je hebt. Zij vertellen je over stages, de vakken die je krijgt en nog veel meer!

Try-outs

Twijfel je nog tussen een paar facilitaire pleidingen? Of heb je er een op het oog, maar wil je zeker weten dat het écht bij je past? Meld je dan aan voor een try-out en kom een dagje proefstuderen!

Nog vragen?

Heb je nog andere vragen over een facilitair opleiding of het studeren bij Rijn IJssel? Neem dan contact op met het Studie Informatiepunt (Stip) via de mail, chat of WhatsApp. Zij geven antwoord op al jouw vragen!

Studie Informatiepunt

stip@rijnijssel.nl