Commercie, Retail & Zakelijke dienstverlening mbo-opleidingen

Als verkoper, commercieel dienstverlener of ondernemer wil je producten of diensten verkopen of je klant hierover informeren. En dat kan op allerlei manieren. Denk aan een opleiding in de verkoop of een opleiding op het gebied van (financiële) administratie of marketing en communicatie. En wat denk je van een secretariële opleiding? Keus genoeg dus!

Detailhandel opleiding

Als administratie jouw ding is, dan wil je dat elke cijfer klopt. Als secretaresse ben je het gezicht van het bedrijf en bereid je altijd alles tot in de puntjes voor. Als manager, ondernemer, verkoper of marketeer denk je samen na over hoe je een product of dienst het beste kunt aanbieden. Kies wat bij je past én wat je leuk vindt om te doen.

Economie opleiding mbo

Voor alle mbo economie opleidingen kun je bij Rijn IJssel terecht. Handel opleidingen zijn er op niveau 2 en 3/4. Van verkoper in een kleine buurtwinkel tot in een filiaal van een internationale keten of een mbo economie opleiding in de internationale handel. Ben je geïnteresseerd in een van onze economische mbo opleidingen? Bekijk dan bijvoorbeeld de opleiding marketing & communicatie

Actueel

Driemaal goud en eenmaal brons tijdens landelijke finale mbo-vakwedstrijden 2020