Horeca & Bakkerij | Vakschool Wageningen

Leidinggevende bakkerij (koptraject)

💪
Niveau 4
📍
Velperweg

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Update settings

Binnen één jaar leiding geven in een bakkerij of patisserie? Dat kan! Jij zorgt ervoor dat producten op tijd en van goede kwaliteit worden gemaakt.

⌛️
1 jaar
💼
Crebo 25172
Open dag
Je leert over leidinggeven, financiën, broden, patisserie, bakkerij recepten

Je zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Het ene moment doe je de administratie, het volgende moment werk je aan een bruidstaart. Veel afwisseling dus!

Jouw opleiding

Je leert alles over het vak van bakker. Je weet hoe je efficiënt en hygiënisch werkt. Als een leider heb je de skills om je collegas goed aan te sturen.

Zo zien je lokalen eruit
Je bent creatief, ambitieus, sociaal, ochtendmens, klantvriendelijk
Twee meisjes staan in bakkerskleding in de bakkerij. Een meisje kijkt toe terwijl het andere meisje met de spuitzak lekkernijen aan het maken is

Een bakker staat vroeg op, werkt hard en is super klantvriendelijk. Ben jij dat? Ga dan leiding geven in een bakkerij!

Je kan werken als

Leidinggevende bakkerij

Brood- en banketbakker

Broodbakker

Banketbakker

Je ziet een rek met broden en cakes. Daar staat een jongen in bakkerskleding achter die de broden uit het rek haalt

Dit moet je weten

Try it out!

Kom proefstuderen en loop een dagje mee!

Try-out bekijken

Doe een dag mee!

Meld je aan!

Wacht niet langer en meld je meteen aan.

Meld je aan voor deze opleiding.

Kom eens langs!

Stel al je vragen aan studenten en docenten.

Open dag

Check wanneer de open dag is.

Vragen over de opleiding?

Mail of Whatsapp ons gerust!

stip@rijnijssel.nl0643050211

Ook bereikbaar via de chat