Horeca & Bakkerij | Vakschool Wageningen

Zelfstandig werkend bakker

💪
Niveau 3
📍
Marijkeweg

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Update settings

Als zelfstandig werkend bakker maak je de lekkerste broden en gebakjes. Je gebruikt vaste recepten maar bedenkt ook zelf nieuw lekkers.

⌛️
3 jaar
💼
Crebo 25722
Open dag
Je leert over recepten, bakprocessen, technieken, plannen, voorbereiden

Je leert je creativiteit te gebruiken bij het decoreren en modelleren van taarten. Als je gemaakte baksel klaar is, weet je hoe je de kwaliteit moet beoordelen.

Jouw opleiding

Werken in de bakkerij betekent ook: opruimen en schoonmaken. Je leert hoe je hygiënisch werkt en alles spik en span achterlaat.

Zo zien je lokalen eruit
Je bent creatief, ambitieus, netjes, sociaal, ochtendmens
Op de voorgrond zie je een rek met broden en op de achtergrond zie je een jongen in bakkerskleding met een brander broodgerechten bewerken

Bakkers zijn broodnodig! Zie jij jezelf al broden bakken in de vroege morgen, of ga je liever taarten decoreren? Kan allemaal!

Je kan werken als

Brood- en banketbakker

Broodbakker

Banketbakker

Patissier

Twee jongens in bakkerskleding staan in de bakkerij met zes broodgerechten. Een van de jongens is met een brander die aan het bewerken

Dit moet je weten

Try it out!

Kom proefstuderen en loop een dagje mee!

Try-outs bekijken

Doe een dag mee!

Meld je aan!

Wacht niet langer en meld je meteen aan.

Meld je aan voor deze opleiding.

Kom eens langs!

Stel al je vragen aan studenten en docenten.

Open dag

Check wanneer de open dag is.

Vragen over de opleiding?

Mail of Whatsapp ons gerust!

stip@rijnijssel.nl0643050211

Ook bereikbaar via de chat