Horeca & Bakkerij | Vakschool Wageningen

Leidinggevende bakkerij

💪
Niveau 4
📍
Marijkeweg

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Update settings

Producten en taarten worden op tijd en van goede kwaliteit gemaakt. Daar zorg jij voor! Je geeft leiding aan collega's in grotere bakkerijen of patisserieën.

⌛️
3 jaar
💼
Crebo 25720
Je leert over brood, banket, leidinggeven, financiën, recepten, technieken

Je zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Het ene moment doe je de administratie, het volgende moment werk je aan een bruidstaart. Veel afwisseling dus!

Jouw opleiding

Je weet hoe je efficiënt en hygiënisch werkt en geeft deze kennis door aan collega's. Je kan ook producten bestellen en de voorraad op orde houden.

Je bent creatief, sociaal, vriendelijk, ochtendmens, harde werker, ambitieus
Je ziet een jongen in bakkerskleding in de bakkerij met 6 broodgerechten voor zich. Die is hij aan het bewerken met een brander

Een bakker staat vroeg op, werkt hard en is super klantvriendelijk. Ben jij dat? Ga dan leiding geven in een bakkerij!

Je kan werken als

Leidinggevende bakkerij

Brood- en banketbakker

Broodbakker

Banketbakker

Twee meisjes in bakkerskleding staan in de keuken. Een meisje kijkt toe terwijl het andere meisje met een spuitzak lekkernijen aan het maken is

Dit moet je weten

Try it out!

Kom proefstuderen en loop een dagje mee!

Try-out bekijken

Doe een dag mee!

Meld je aan!

Wacht niet langer en meld je meteen aan.

Aanmelden

Meld je aan voor deze opleiding.

Kom eens langs!

Stel al je vragen aan studenten en docenten.

Open dag

Check wanneer de open dag is.

Vragen over de opleiding?

Mail of Whatsapp ons gerust!

stip@rijnijssel.nl0643050211

Ook bereikbaar via de chat