Horeca & Bakkerij | Vakschool Wageningen

Uitvoerend bakker

💪
Niveau 2
📍
Marijkeweg

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Update settings

Met deze opleiding word je bakker! Je gaat aan de slag met recepten waar je producten van kwaliteit van bakt. Je leert decoreren, modelleren en snijden.

⌛️
2 jaar
💼
Crebo 25721
Je leert over recepten, bakprocessen technieken, plannen, voorbereiden

Je leert de basics voor in de bakkerij. Je maakt de lekkerste broden, taarten en gebak. Reken maar dat ze over de toonbank vliegen!

Jouw opleiding

Je weet hoe je efficiënt en hygiënisch werkt met apparatuur. Jij hebt de kennis om de lekkerste broodjes en koekjes te maken!

Zo zien je lokalen eruit
Je bent creatief, ambitieus, sociaal, netjes, ochtendmens
Op de voorgrond zie je een rek met broden en op de achtergrond zie je een jongen in bakkerskleding met een brander broodgerechten bewerken

Bakkers zijn broodnodig. We eten elke dag brood en smullen vaak van taart. Ga jij aan de slag bij een ambachtelijke of industriële bakker?

Je kan werken als

Brood- en banketbakker

Broodbakker

Banketbakker

Patissier

Jongen in bakkerskleding in een bakkerij staat achter een rek waar broden en cakejes liggen

Dit moet je weten

Try it out!

Kom proefstuderen en loop een dagje mee!

Try-out bekijken

Doe een dag mee!

Meld je aan!

Wacht niet langer en meld je meteen aan.

Aanmelden

Meld je aan voor deze opleiding.

Kom eens langs!

Stel al je vragen aan studenten en docenten.

Open dag

Check wanneer de open dag is.

Vragen over de opleiding?

Mail of Whatsapp ons gerust!

stip@rijnijssel.nl0643050211

Ook bereikbaar via de chat