Nederlandse taal

Nederlandse taal voor Oekraïners uit de gemeente Arnhem

Speciaal voor volwassen Oekraïners die opgevangen worden in de gemeentelijke en particuliere opvang binnen de gemeente Arnhem, verzorgt Rijn IJssel een training Nederlandse taal.

Wat leer je

In deze taaltraining leer je de basis van de Nederlandse taal. Je leert ook taal die je nodig hebt om op de arbeidsmarkt te functioneren. In de cursus wordt gewerkt met een e-learning. Je krijgt les in groepsverband van een docent, maar kunt zelf verder werken aan de hand van het e-learning programma.

Actieve deelname

De gemeente Arnhem investeert in deze taallessen. Als je je inschrijft, dan verwachten we ook dat je aanwezig bent en gemotiveerd aan de slag gaat met de taal leren. Het is niet vrijblijvend: je wordt geacht om aanwezig te zijn. Als je gedurende de taaltraining werk vindt, dan dienen jij en je werkgever rekening te houden met de taallessen. Op de dagdelen dat je taalles krijgt, kan je niet gaan werken.

Kosten

Voor de deelnemers zijn er geen kosten verbonden aan deze training.

Aanmelden

Meedoen? Zo meld je je aan:

  1. Open het aanmeldformulier
  2. Mail het naar Ingrid Beke
  3. Rijn IJssel neemt contact met je op

Wil je liever Engels leren in plaats van Nederlands? Klik dan hier.

Waar en wanneer?

De lessen worden gegeven in de Rozet, Kortestraat 16, op de Tivolilaan 10 of op de Tivolilaan 40. De duur van de training en hoe vaak je lessen hebt, hangt af van de afspraken die de gemeente met Rijn IJssel op dat moment heeft.

Meer weten?

Meer weten over de cursus of aanmelden? Of andere vragen?

Studie Informatiepunt

stip@rijnijssel.nl026 3129000