Word jij gelukkig van verse ingrediënten, gasten die genieten en een restaurant dat op rolletjes loopt? Dan is een van de opleidingen in de horeca wat voor jou!

Daarom is een horecaopleiding zo mooi:

Je wordt echt een specialist op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid

Het teamgevoel is groot, want je zet altijd samen een prestatie neer

Er is veel vraag naar horecapersoneel!

Welke horecaopleidingen heeft Rijn IJssel?

Word die perfecte gastheer/gastvrouw, kook de sterren van de hemel óf begin je eigen zaak.

Opleidingen

  • Horeca & Bediening dé opleiding als je gasten graag een gevoel van thuiskomen geeft!
  • Koken Word jij vrolijk van voeding, verse ingrediënten, genieten en proeven? Ga dan voor een koksopleiding!
  • Leidinggeven & Ondernemen Een eigen café, hotel of restaurant runnen. Dat is jouw droom! Leer hoe je je eigen onderneming tot een succes maakt

Studenten aan het woord!

Via Instagram laten studenten regelmatig zien hoe een dag uit hun opleiding eruitziet. Dat noemen we een 'student takeover'.

Check die van Zelfstandig werkend kok

Check die van Manager ondernemer horeca

Praktische informatie

De toelatingseisen van de opleidingen, de vakken die je krijgt en informatie over je schoollocatie, vind je op de pagina van de opleiding die jij interessant vindt!

Open dagen

Een open dag bezoeken is dé manier om erachter te komen welke opleidingen bij je passen. Stel docenten en studenten alle vragen die je hebt. Zij vertellen je over stages, de vakken die je krijgt en nog veel meer!

Try-outs

Twijfel je nog tussen een paar horecaopleidingen? Of heb je er een op het oog, maar wil je zeker weten dat het écht bij je past? Meld je dan aan voor een try-out en kom een dagje proefstuderen!

Nog vragen?

Heb je nog andere vragen over een horeca opleiding of het studeren bij Rijn IJssel? Neem dan contact op met het Studie Informatiepunt (Stip) via de mail, chat of WhatsApp. Zij geven antwoord op al jouw vragen!

Studie Informatiepunt

stip@rijnijssel.nl