Laboratoriumtechniek mbo-opleidingen

Ontdek de fascinerende mogelijkheden van biologie en chemie

Ben jij nieuwsgierig, precies en oplossingsgericht? Dan is een opleiding in de laboratoriumtechniek écht iets voor jou. Hier onderzoek je mogelijkheden die producten verbeteren en de gezondheid van mens en dier bevorderen. Onderzoeken is experimenteren, dus geen werkdag is hetzelfde. De kracht van de biologie stelt je steeds voor nieuwe uitdagingen. Chemie kan het onmogelijke mogelijk maken. Wil jij het beste uit deze twee werelden op een slimme manier samenbrengen? Kies dan voor een opleiding in de laboratoriumtechniek op Rijn IJssel!

Onderzoeken, analyseren en ontwikkelen?

Je wilt meer weten, onderzoeken, proeven doen, in een medisch, biologisch of chemisch laboratorium werken of op een middelbare school practica begeleiden. Altijd plezier gehad in biologie, scheikunde en natuurkunde? Dan is een van deze onderzoeksopleidingen iets voor jou. Kies voor een opleiding op niveau 3 of 4 en maak een keuze voor de opleidingslocatie Arnhem of Nijmegen.

Veelgestelde vragen

Actueel

Het college van burgemeester en wethouders in Arnhem is akkoord met de verkoop van de Rijn IJssel-locaties Thorbeckestraat, Veluwestraat en Zijpendaalseweg....