Laboratoriumtechniek mbo-opleidingen

Laboratoriumtechniek: óveral onmisbaar!

De smaak van ketchup verbeteren. Een bijdrage leveren aan nóg milieuvriendelijkere materialen. DNA verder ontrafelen. Het is allemaal mogelijk dankzij onze opleidingen in de laboratoriumtechniek. Die bestaan al ruim vijftig jaar bij Rijn IJssel. Je bent er veel bezig in de praktijk (en dus vaak in het lab). Kijk hieronder om je aan te melden voor een Tryout.

Om beter te weten wat de opleiding inhoudt, kun je je aanmelden voor een Try-out. Je krijgt na de aanmelding nog een uitnodiging.


Aanmelden Try-out Arnhem

In ons spiksplinternieuwe Tech Plaza werk je met de nieuwste middelen. Handig met het oog op je latere stage of werkplek. Want de kans op een baan is gigantisch als je een laboratoriumopleiding hebt voltooid.

Liever doorstuderen? Check! We hebben een toffe samenwerking met de HAN, waardoor je daar al veel tijd doorbrengt terwijl je de opleiding bij ons volgt. Meer weten? Lees dan snel meer over onze opleidingen.

Onderzoeken, analyseren en ontwikkelen?

Je wilt meer weten, onderzoeken, proeven doen, in een medisch, biologisch of chemisch laboratorium werken of op een middelbare school practica begeleiden. Altijd plezier gehad in biologie, scheikunde en natuurkunde? Dan is een van deze onderzoeksopleidingen iets voor jou. Kies voor een opleiding op niveau 3 of 4 en maak een keuze voor de opleidingslocatie Arnhem of Nijmegen.

Veelgestelde vragen

Actueel

Tijdens de Techniekdag op zaterdag 21 mei beleven kinderen van 8 tot en met 14 jaar spelenderwijs allerlei techniekavonturen.