Horeca & Bakkerij | Vakschool Wageningen

Ondernemer bakkerij

💪
Niveau 4
📍
Marijkeweg

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Update settings

Droom jij van een eigen bakkerij met verse broodjes en taarten? Word ondernemer! Jij bepaalt wat je verkoopt en wie er in je bakkerij staan.

⌛️
3 jaar
💼
Crebo 25186
Je leert over ondernemen, leidinggeven, financiën, recepten, broden, banket

Je leert brood- en banketproducten maken, geeft leiding aan bakkers en weet hoe je voorraden aanvult.

Jouw opleiding

Recepturen aanpassen, personeel aannemen en commerciële acties bedenken. Jij weet hoe je een succesvolle bakkerij runt!

Zo zien je lokalen eruit
Je bent creatief, sociaal, netjes ondernemend, klantgericht, precies,
Een jongen staat in de bakkerij achter een rek waar cakejes en brood op ligt

Bakkers zijn broodnodig! Begin jij een eigen bakkerij of zelfs een hele keten? Kan allebei!

Je kan werken als

Eigen baas

Brood- en banketbakker

Broodbakker

Banketbakker

Een jongen staat in de keuken met zes broodgerechten voor hem. Hij is met een brander bezig om deze producten te bewerken

Dit moet je weten

Try it out!

Kom proefstuderen en loop een dagje mee!

Try-out bekijken

Doe een dag mee!

Meld je aan!

Wacht niet langer en meld je meteen aan.

Aanmelden

Meld je aan voor deze opleiding.

Kom eens langs!

Stel al je vragen aan studenten en docenten.

Open dag

Check wanneer de open dag is.

Vragen over de opleiding?

Mail of Whatsapp ons gerust!

stip@rijnijssel.nl0643050211

Ook bereikbaar via de chat