Horeca, Bakkerij & Facilitair | Vakschool Wageningen

Leidinggevende keuken (koptraject)

💪
Niveau 4
📍
Velperweg

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Stuur de keuken van een restaurant of hotel aan! Samen met je team zorg je dat alle gerechten er watertandend uitzien en op tijd de keuken verlaten.

⌛️
1 jaar
💼
Crebo 25181
Open dag
Je leert over leidinggeven, financiën, bedrijfsvoering, horeca, koken

Jij stuurt de koks aan en zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt. Je vult voorraden aan, maakt menukaarten en handelt klachten af.

Jouw opleiding

Je leert alles over de horeca: van keuken tot kassa. Je weet hoe je klanten optimaal bedient en voor een fijne werksfeer zorgt.

Zo zien je lokalen eruit
Je bent gastvrij, creatief, netjes, sociaal, harde werker
Jongen in kokskleding is een schaal eten aan het opmaken

Jij weet als geen ander dat liefde door de maag gaat. Zie jij jezelf al als echte leider in de keuken van Loetje, Humphrey's of Hotel van Oranje?

2 studenten staan in de keuken te koken

Je kan werken bij

Restaurant

Café

Bar

Hotel

Strandtent

Jongen in kokskleding is aan het koken met een steelpan

Dit moet je weten

Try it out!

Kom proefstuderen en loop een dagje mee!

Try-out bekijken

Doe een dag mee!

Meld je aan!

Wacht niet langer en meld je meteen aan.

Meld je aan voor deze opleiding.

Kom eens langs!

Stel al je vragen aan studenten en docenten.

Open dag

Check wanneer de open dag is.

Vragen over de opleiding?

Mail of Whatsapp ons gerust!

stip@rijnijssel.nlWhatsApp

Ook bereikbaar via de chat