Skills Kwalificatiewedstrijden

27

januari

2020

Op vrijdag 31 januari aanstaande vinden de Skills Kwalificatiewedstrijden voor Evenementenorganisatie en Mediavormgever plaats. Respectievelijk 19 en 16 studenten van diverse MBO-scholen uit het land komen die dag naar Arnhem om te strijden voor de felbegeerde finaleplaatsen.

De wedstrijden worden georganiseerd op locatie Velperweg. In twee shifts (ochtend en middag) worden de deelnemers uitgedaagd met opdrachten. Een professionele jury bepaalt vervolgens welke studenten door gaan naar de landelijke finale in Leeuwarden. Er is bewust gekozen om dit op de dag van de Open Dag te realiseren, zodat potentiële studenten Mediavormgever de deelnemers aan het werk kunnen zien met hun laatste wedstrijdloodjes. Het werk van Mediavormgever zal tevens tijdens de open dag tentoongesteld worden.

Diverse lokalen en de kantine op de Velperweg zullen die dag ingezet worden voor de Skills vakwedstrijden, waardoor sommige ruimtes beperkt toegankelijk zijn. De kantine blijft wel gewoon open.

Wil je komen kijken hoe het er bij de kwalificatiewedstrijden aan toe gaat, dan ben je van harte welkom. Meer informatie over het programma is te verkrijgen via Angelique Aalders (Evenementenorganisatie, a.aalders@rijnijssel.nl) of Bea van den Brink (Mediavormgever, b.v.d.brink@rijnijssel.nl).

 

Op de foto het Rijn IJssel team dat deelnam aan de landelijke finale in 2019.