Agenda

Dinnershow Goud: A Golden Night to remember

Van 16-04-2024 t/m 18-04-2024
Van 16:00 tot 20:00

Op 16, 17 en 18 april 2024 is Dinnershow Goud weer te bewonderen in Musis Arnhem. Dit unieke evenement is een combinatie van dans, zang, entertainment en een vijfgangenmenu. Het is inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige en gezamenlijke productie van studenten van de Creatieve Industrie, Vakschool Wageningen en Studio26. 

De avond staat in het teken van de awards tijdens A Golden Night to remember. De prachtige Muzenzaal van Musis wordt omgetoverd tot het decor van een awardshow. Gasten begeven zich de hele avond in het spektakel van een showavond. Uiteraard mag hierbij een dresscode niet ontbreken: trek je mooiste jurk, pak, colbert of jumpsuit uit de kast voor deze Dinnershow Goud A Golden Night - to remember! 

Samenwerking

Aan Dinnershow Goud werken zon 300 studenten van verschillende opleidingen mee. De dans, zang en entertainment wordt verzorgd door studenten van de dansopleidingen Urban en Show Allround en Nederlandse Musical Academie. Alle horeca en diner wordt verzorgd door studenten van Vakschool Wageningen. Studio26 verzorgt de artistieke leiding en productie. 

Data en kosten

16, 17 en 18 april

De show start om 18:00 uur en vanaf 17:30 uur is de inloop

De ticketprijs bedraagt 69,- inclusief vijfgangenmenu en onbeperkt Hollandse drankenassortiment. Er zijn ook plekken beschikbaar op het balkon voor 20,-. Hier wordt naar dezelfde show gekeken alleen zonder vijfgangenmenu en dranken.  

Meer informatie en tickets: www.dinnershowgoud.nl