Home

Ambassadeurs van Rijn IJssel

Ieder jaar zijn er verschillende studenten die optreden als ambassadeur van hun opleiding of van Rijn IJssel zelf. Zij vinden het belangrijk om het mbo-onderwijs in een positief daglicht te stellen. Dat doen ze door mee te doen aan evenementen en daar hun stem te laten horen. Eén van hen doet daarnaast mee aan de landelijke mbo-ambassadeursverkiezing.

Ambassadeurs 2022-2023

Portretfoto Varsha
Portretfoto Mala
Portretfoto Isis

Landelijke ambassadeur mbo

Varsha Shanmugam is momenteel de landelijke ambassadeur van Rijn IJssel. Ze doet een gooi naar het landelijk mbo-ambassadeurschap van Ditismbo. Via zogenaamde challenges strijdt ze tegen de ambassadeurs van andere ROC's. Deze uitdagingen zijn te volgen via het YouTubekanaal van Ditismbo. Een jury beoordeelt de kandidaten op vijf kwaliteiten: leiderschap, samenwerken, oplossingsvermogen, creativiteit en communicatieve vaardigheden.

Tijdens het mbo-ambassadeursgala op 15 mei 2023 wordt de landelijke mbo-ambassadeur bekendgemaakt. Dat is de kandidaat die de challenges het beste heeft doorstaan én de meest inspirerende speech gaf tijdens het gala.

Volg Varsha!

Benieuwd hoe Varsha de challenges ervaart? Ze neemt je mee via Instagram-stories.

Vorige ambassadeurs

Sinds 2011 zijn er al studenten die zich bij Rijn IJssel extra inzetten voor het mbo-onderwijs. Hier zie je wie Varsha voorgingen.