Computertrainingen

Blind typen - Toetsenbordvaardigheid

Cursisten die hun typevaardigheid snel willen vergroten.

Ongeveer 20 trainingsuren.
Er kan op elk gewenst moment gestart worden. Je kunt van maandag tot en met donderdag overdag oefenen, net zo vaak als je wilt. Tijdens elk trainingsuur staat een bekwaam docent je terzijde.

De kosten bedragen € 340,00 excl. btw.

Deze training vindt plaats bij onze samenwerkingspartner GetCertified Opleidingen Arnhem aan de Janspoort 1-3.

Rijn IJssel Training & Opleiding
026 3537260
training-opleiding@rijnijssel.nl

Lesdetails

In deze typecursus leren deelnemers in ongeveer 20 trainingsuren blind typen met tien vingers. De snelheid aan het eind van deze typcursus is 100 à 150 aanslagen per minuut.

Tijdens de training wordt gelet op het foutloos, snel en regelmatig typen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan een juiste werkhouding. Omdat cursisten oefenen in ons trainingcentrum is er continu een docent aanwezig om te motiveren en te controleren – zo ben je verzekerd van het snel en correct aanleren van de typevaardigheid.

Een goede beheersing van het blind typen zorgt voor meer plezier en gemak in het werken met de PC, en een juiste werkhouding vermindert de kans op RSI-klachten.

Zoals voor al onze trainingen, geldt ook voor Toetsenbordvaardigheid dat er geen limiet is aan het aantal trainingsuren. Als blijkt dat een deelnemer meer tijd nodig heeft om het blind typen onder de knie te krijgen, kan hij zonder bijbetaling zoveel extra lessen volgen als nodig is om het certificaat te halen.