Horeca & voeding

De regionale keuken

De horeca in Nederland is voortdurend in beweging, innovaties en trends volgen elkaar snel op. Veranderingen in verwachtingspatroon van gasten zorgen ervoor dat u altijd scherp moet blijven op de beoogde kwaliteiten van uw producten en diensten.

Voor iedereen die vanuit zijn hobby, professie of intrinsieke motivatie zich wil bekwamen in vakspecifieke competenties voor de Horeca heeft Rijn IJssel Training & Opleiding in nauwe samenwerking met de professionals van Vakschool Wageningen een pakket van trainingen samengesteld. Het aanbod van de diverse training komt tegemoet aan de wens van de vakbekwame en gedreven medewerker binnen de horeca. De trainingen zijn opgesteld conform een eenduidig en herkenbaar concept.

Deze training is bedoeld voor alle liefhebbers van de eerlijke regionale keuken. Mensen die nieuwsgierig zijn naar de achtergrond van gerechten en de invloed die regionale producenten en producten kunnen hebben op smaak en kwaliteit.

Maximaal aantal deelnemers 20 minimaal 10.

De data van de trainingen worden in overleg vastgesteld.

Duur
Een dagdeel van 3 uur
18.00-18.30 uur ontvangst
18.30-21.30 uur training

 

€ 75,00 per training (excl. btw), inclusief lesmateriaal.

Rijn IJssel Training & Opleiding

training-opleiding@rijnijssel.nl

Lesdetails

Tijdens de training ga je aan de slag met typisch Nederlandse regiogebonden gerechten die bereid worden met ingrediënten die afkomstig zijn van regionale producenten. In de training wordt uitgebreid stilgestaan bij de bereiding, maar ook de geschiedenis van de Nederlandse streekkeuken. Verder wordt extra aandacht besteed aan het belang van gebruik van de regionale produc(en)ten.

Eenduidig 10-puntenconcept

  1. Alle trainingen vinden plaats binnen de uitstekende faciliteiten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen en/of Hotel de nieuwe Wereld, Marijkeweg 5 te Wageningen.
  2. Alle trainingen worden voorzien van koffie, thee en of water inclusief patisserie uit eigen bakkerij.
  3. Alle trainingen zijn conform de 'drie i-methodiek', te weten interactief, intensief, informatief en duren maximaal 1 dagdeel (3 uur).
  4. De diverse trainingsruimtes zijn optimaal geoutilleerd en voldoen aan de laatste eisen.
  5. De trainingen worden verzorgd door professionals die up-to-date geschoold zijn.
  6. De locatie beschikt over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.
  7. Rijn IJssel Training & Opleiding gebruikt in haar trainingen alleen topkwaliteitproducten.
  8. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  9. Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname.
  10. Deelnemers ontvangen lesmateriaal, naslagwerk zodat de lesstof in de dagelijkse praktijk toegepast kan worden.

Afsluiting

Aan het einde van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.

Open inschrijving

Dit aanbod wordt gegeven op basis van open inschrijving, u kunt zich hiervoor voorlopig aanmelden via training-opleiding@rijnijssel.nl. Wanneer er voldoende deelnemers zijn om te kunnen starten wordt er een startdatum vastgelegd en kunt u zich definitief inschrijven via ons inschrijfformulier. Bij voldoende inschrijvingen gaat het aanbod definitief van start.