Horeca & voeding

Workshop bonbons maken

De workshop is gericht op de particuliere hobbyist met passie voor chocolade. Iedereen kan zich inschrijven, vooropgesteld dat u van chocolade houdt. Tijdens de workshop leert u bonbons te maken. De nadruk ligt op de basis van de bonbonbereiding, de trends en creatieve presentatie.

Minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers.

€ 60,00 inclusief BTW per persoon.

Rijn IJssel Training & Opleiding
026 3537260
training-opleiding@rijnijssel.nl

Details

  • De workshop wordt verzorgd door een professional, die up-to-date geschoold is.
  • De workshop is interactief, intensief en informatief en duurt maximaal 3 uur.
  • Rijn IJssel gebruikt alleen topkwaliteit producten voor workshops en trainingen.
  • Op de locatie van Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Marijkeweg 20 te Wageningen is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar.
  • In de prijs begrepen zijn ook koffie, thee en/of water en patisserie uit de bakkerij van Vakschool Wageningen.
  • Deelnemers ontvangen lesmateriaal (naslagwerk) voor gebruik in de dagelijkse praktijk.

 

Afsluiting

Bewijs van deelname.

Open inschrijving  

Dit aanbod wordt gegeven op basis van open inschrijving, u kunt zich hiervoor voorlopig aanmelden via training-opleiding@rijnijssel.nl. Wanneer er voldoende deelnemers zijn om te kunnen starten wordt er een startdatum vastgelegd en kunt u zich definitief inschrijven via ons inschrijfformulier. Bij voldoende inschrijvingen gaat het aanbod definitief van start.