Horeca & voeding

Workshop bonbons maken

Workshop bonbons maken

Niets is zo leuk om op je verjaardag of bij bijzondere momenten zelfgemaakte bonbons te presenteren. De professionals van Rijn IJssel Vakschool Wageningen maken het mogelijk voor u.


Deze workshop is bedoeld voor liefhebbers van chocolade. Werkt u graag met chocolade of wilt u vakspecifieke competenties leren voor patisserie, dan bent u bij Rijn IJssel aan het juiste adres. Met dit aanbod komt Rijn IJssel tegemoet aan de wens van de liefhebber van bonbons en chocolade.

 

De workshop is gericht op de particuliere hobbyist met passie voor chocolade. Iedereen kan zich inschrijven, vooropgesteld dat u van chocolade houdt. Tijdens de workshop leert u bonbons te maken. De nadruk ligt op de basis van de bonbonbereiding, de trends en creatieve presentatie.

Minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers.

€ 60,00 inclusief BTW per persoon.

Rijn IJssel Training & Opleiding

training-opleiding@rijnijssel.nl

Details

  • De workshop wordt verzorgd door een professional, die up-to-date geschoold is.
  • De workshop is interactief, intensief en informatief en duurt maximaal 3 uur.
  • Rijn IJssel gebruikt alleen topkwaliteit producten voor workshops en trainingen.
  • Op de locatie van Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Marijkeweg 20 te Wageningen is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar.
  • In de prijs begrepen zijn ook koffie, thee en/of water en patisserie uit de bakkerij van Vakschool Wageningen.
  • Deelnemers ontvangen lesmateriaal (naslagwerk) voor gebruik in de dagelijkse praktijk.

 

Afsluiting

Bewijs van deelname.

Open inschrijving  

Dit aanbod wordt gegeven op basis van open inschrijving, u kunt zich hiervoor voorlopig aanmelden via training-opleiding@rijnijssel.nl. Wanneer er voldoende deelnemers zijn om te kunnen starten wordt er een startdatum vastgelegd en kunt u zich definitief inschrijven via ons inschrijfformulier. Bij voldoende inschrijvingen gaat het aanbod definitief van start.