Horeca & voeding

Workshop taart maken

Workshop taart maken

Wilt u op uw verjaardag of bij bijzondere momenten een zelfgemaakte taart serveren? De professionals van Rijn IJssel Vakschool Wageningen verzorgen een workshop, waarmee dit mogelijk wordt.

In de workshop leert u hoe u op ambachtelijke wijze een taart maakt. De nadruk ligt op de basis van taartbereiding, daarnaast komt de creatieve presentatie van uw taart aan bod.

De workshop is gericht op de particuliere hobbyist met passie voor patisserie. Iedereen kan zich inschrijven, vooropgesteld dat u van taart en gebak houdt. Bent u een bevlogen hobbybakker en wilt u hiervoor vakspecifieke technieken leren, dan bent u bij Rijn IJssel aan het juiste adres.

Minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers.

€ 75,00 inclusief BTW per persoon.

Rijn IJssel Training & Opleiding

training-opleiding@rijnijssel.nl

Details

  • De workshop wordt verzorgd door een professional, die up-to-date geschoold is.
  • De workshop is interactief, intensief en informatief en duurt maximaal 4 uur.
  • Rijn IJssel gebruikt alleen topkwaliteit producten voor workshops en trainingen.
  • Op de locatie van Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Marijkeweg 20 te Wageningen is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar.
  • In de prijs begrepen zijn ook koffie, thee en/of water en patisserie uit de bakkerij van Vakschool Wageningen.
  • Deelnemers ontvangen lesmateriaal (naslagwerk) voor gebruik in de dagelijkse praktijk.

 

Afsluiting

Bewijs van deelname.

Open inschrijving  

Dit aanbod wordt gegeven op basis van open inschrijving, u kunt zich hiervoor voorlopig aanmelden via training-opleiding@rijnijssel.nl. Wanneer er voldoende deelnemers zijn om te kunnen starten wordt er een startdatum vastgelegd en kunt u zich definitief inschrijven via ons inschrijfformulier. Bij voldoende inschrijvingen gaat het aanbod definitief van start.