Training Nederlandse taal voor Oekraïners

Voor wie

Speciaal voor de volwassen Oekraïners in de particuliere opvang verzorgt Rijn IJssel een training Nederlandse taal.

Wat leer je

In deze taaltraining leer je de basis van de Nederlandse taal en de taal, die je nodig hebt om op de arbeidsmarkt te kunnen functioneren. Je leert de taal aan de hand van een e-learning methode: je krijgt les in groepsverband van een docent, maar kunt zelf verder werken aan de hand van het e-learning programma.

Actieve deelname

De gemeente Arnhem investeert in deze taallessen: als je je inschrijft, dan verwachten we ook dat je aanwezig bent en gemotiveerd aan de slag gaat met de taal leren. Het is niet vrijblijvend: je wordt geacht om aanwezig te zijn.
Als je gedurende de taaltraining werk vindt, dan dien jij en je werkgever rekening te houden met de taallessen. Op de dagdelen dat je taalles krijgt, kan je niet gaan werken.

Gratis

Voor de deelnemers zijn er geen kosten verbonden aan deze training.

Aanmelden

Wil je meedoen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier dan nemen wij contact met jou op. Het ingevulde aanmeldformulier kun je mailen naar Jolanda Spraakman: j.spraakman@rijnijssel.nl.

Waar en wanneer

Na de zomervakantie starten er 2 lesgroepen overdag (5 uur per week, verdeeld over 2 dagdelen) gedurende 20 weken.
De leslocatie van deze training is Rozet, Kortestraat 16 in Arnhem.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod, over de wijze van aanmelden? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: 026 3129000 of stip@rijnijssel.nl.