vmbo-tl

Nog geen vmbo-tl-diploma? Nog geen keuze gemaakt voor een mbo-opleiding? 16 jaar of ouder?
Dan heb je een keuze uit diverse mogelijkheden om alsnog je diploma te halen.

Zonder diploma begin je niets in Nederland. Om allerlei opleidingen in het mbo op niveau 3 of 4 te kunnen volgen, heb je een vmbo-tl diploma nodig. Dat diploma kun je op de eerste plaats behalen op een school voor voortgezet onderwijs.

Maar wat nou als je gezakt bent of je wilt je niveau verhogen? Gelukkig biedt Rijn IJssel vavo (Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs) een alternatief.

De vmbo-tl-opleiding binnen het vavo is een eenjarige opleiding, waarbij je in een volwassen leeromgeving naar school gaat. Je kunt uit alle sectoren kiezen maar je hebt geen gym, CKV, catechese of andere vakken uit het vrije deel. Je maakt wel een profielwerkstuk. Eventuele certificaten van de dagschool kun je meenemen. Na het behalen van de resterende certificaten krijg je van ons een diploma uitgereikt.

Leslocatie

Dit gebouw ligt aan de rand van Park Zypendaal en Park Sonsbeek. De locatie is vanuit station Arnhem Centraal te bereiken met stadsbus lijn 9 richting Schaersbergen IPC. Je stapt uit bij bushalte Van Ruisdaelstraat. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen.

Arnhem - Zijpendaalseweg 167