Praktische informatie

Als gevolg van de coronamaatregelen vindt de open dag van donderdag 24 februari plaats in tijdsloten van 60 minuten. Bij het aanmelden heb je je voor een tijdslot aangemeld.

Omdat de voorlichting in de meeste gevallen direct start bij aanvang van een tijdsblok, is het belangrijk om ruim op tijd aanwezig te zijn. Houd er rekening mee dat het in sommige gevallen ongeveer 10 minuten duurt om van parkeerplaats richting ingang te wandelen.

Daarnaast dien je uiterlijk 10 minuten voor aanvang van een tijdsblok op de locatie zelf aanwezig te zijn. Dit in verband met de registratie. Belangrijk: Rijn IJssel vraagt niet om een coronatoegangsbewijs, dat is in het mbo niet verplicht. Wel scannen wij de QR-code die je hebt ontvangen na aanmelding voor de open dag. Zorg er dus voor dat je deze binnen handbereik hebt bij aankomst voor een vlotte doorstroming.

Voor elke locatie geldt: als je hebt doorgegeven dat je alleen komt, houd je daar dan aan. In verband met de coronarestricties kan slechts een beperkt aantal mensen tegelijkertijd binnen zijn. Draag een mondkapje als je binnen rondloopt (het mondkapje mag af zodra je zit) en blijf thuis bij klachten. Tijdens het rondlopen binnen is 1,5 meter afstand houden niet noodzakelijk, omdat iedereen een mondkapje draagt. Maar het is wel verstandig om afstand van elkaar te houden.

Reisinformatie

Hier vind je meer informatie over de bereikbaarheid van onze locaties. Voor het parkeren van de auto gelden bij onderstaande locaties tijdens de open dag afwijkende regels. Staat jouw locatie hieronder niet vermeld? Dan geldt de informatie uit het locatieoverzicht op onze website.

Apeldoornseweg 210a, Arnhem

Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Parkeerplaats vol? Parkeer dan in de wijk. Houd rekening met extra wandeltijd richting de locatie en kom bij voorkeur met het openbaar vervoer.

Beukenlaan 3, Arnhem

Parkeren kan aan de achterzijde van het terrein, ingang via de Monnikensteeg. Houd rekening met een wandeltijd van ongeveer 10 minuten tot de ingang.

Marijkeweg 5, Wageningen

Parkeren kan zowel tegenover het gebouw, als achter het hotel van Vakschool Wageningen. Houd in dat geval rekening met extra wandeltijd.

Middachtensingel 2, Arnhem

De deur vanuit de parkeergarage naar binnen is niet toegankelijk. Bij de slagboom naar de garage staat iemand die je de juiste looproute wijst. Parkeren kan ook schuin aan de overzijde, bij winkelcentrum Presikhaaf.

Tivolilaan 40 (Tech Plaza), Arnhem

Houd rekening met 10 minuten looptijd vanaf de parkeerplaats of bushalte naar het gebouw. In verband met werkzaamheden is de bewegwijzering nog niet optimaal en is het buitenterrein minder goed verlicht dan gebruikelijk. Ingang naar de parkeerplaats is via de Tivolilaan.

Voor de creatieve opleidingen op Tivolilaan 10, neem je de ingang bij de Toren