Virtuele tour

Wil jij weten waar jij straks naar school gaat of ben je gewoon benieuwd hoe de school eruit ziet? Dat kan vanaf nu heel makkelijk! Met de virtuele tour van Rijn IJssel bezoek je nu online een aantal van onze locaties. Je loopt door het gebouw en bekijkt verschillende ruimtes, zoals praktijklokalen en theorielokalen. In een aantal ruimtes vind je ook video’s, teksten of afbeeldingen over de diverse opleidingen, carrièremogelijkheden of andere interessante informatie die je eenvoudig kunt bekijken.

Veel plezier met het (online) bezoeken van een van onze locaties en hopelijk tot snel op één van onze fysieke locaties! Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt, kun je die doorgeven via virtueletour@rijnijssel.nl.

Wil je nog meer weten over een opleiding of een locatie? Dat kan ook! Op een aantal vaste momenten is er een medewerker beschikbaar om met jou te praten. Die publiceren we dan hier. Klik op het icoontje aan de bovenkant om met iemand te (video)bellen op dat moment. Deze persoon kan jou aan de hand meenemen door het gebouw en al jouw vragen beantwoorden.