CIOS Arnhem viert 60-jarig bestaan

11

oktober

2019

CIOS Arnhem bestaat dit jaar zestig jaar en dat is afgelopen vrijdag 11 oktober gevierd voor de huidige studenten. De ruim 800 studenten van CIOS Arnhem verzamelden zich in hal 4 op de Beukenlaan voor de feestelijke opening. Op het programma stonden twee workshop rondes, een gezamenlijke maaltijd en als afsluiting een feest bij Aspen Valley in Arnhem.  

De studenten konden kiezen uit workshops die gegeven werden door verschillende internationale en Nederlandse toppers zoals BMX’er Joost Wichman, vechtsporter Germaine de Randamie, atleet Pieter Braun en oud CIOS student- en honkbal international Gilmer Lamp. Maar de studenten konden ook kiezen uit minder bekende namen en sporten. Zo konden studenten bijv. een workshop schermen, KMAR, Youfo of bossabal volgen. Daarnaast was er ook nog ruimte voor ontspanning en creativiteit tijdens de workshops djembé, Afrikaanse dans en improvisatie theater.  

De organisatie kan terug kijken op een geslaagde dag en vooruit kijken naar het grote jubileumfeest op zaterdag 9 november voor relaties, oud-studenten, oud-medewerkers en medewerkers van CIOS Arnhem.  Benieuwd wat er zaterdag 9 november op het programma staat? Ga dan naar www.rijnijssel.nl/cios60.

Workshops jubileum