Goud bij prestigieuze vakwedstrijden

6

november

2021

Twee studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen zijn dit weekend met een gouden medaille teruggekeerd van de vakwedstrijden van de prestigieuze AEHT. Dat zijn internationale vakwedstrijden voor hotelscholen. Tim van Kempen uit Arnhem won goud in de categorie Culinary Arts en voor Wouter Sillessen uit Groesbeek was er winst in de categorie Hospitality Management.

AEHT staat voor Association Européenne des ecoles d'Hôtellerie et de Tourisme. Deze organisatie brengt ruim vierhonderd internationale onderwijsinstellingen samen die hotel- en toerismeopleidingen aanbieden. In de Estse hoofdstad Tallinn zijn studenten uit in totaal 45 landen in verschillende categorieën via loting aan elkaar gekoppeld. Vervolgens streden zij in die samenstelling om de winst. De afvaardiging van Rijn IJssel bestond uit in totaal zes studenten van Vakschool Wageningen.

Directeur Annick Olthof-Kicken van Vakschool Wageningen is dolblij met de zege van haar studenten. “Ik ben zó trots op het team, op het vakmanschap van onze studenten en docenten. Wat een toppers!”