Nieuws

CIOS Arnhem haalt groots Festyfit-event in huis

24 maart 2023
CIOS-directeur Christine Ziekman (middenvoor), ClubJoy-eigenaar Marc Neijland (met bal) en enkele anderen bij de ondertekening van de samenwerking.

CIOS Arnhem haalt de fitness- en lifestylewereld naar de Beukenlaan. Festyfit, misschien wel het grootste evenement in zijn soort, vindt op 11 juni plaats bij CIOS Arnhem. Bezoekers worden er getrakteerd op een bonte mix aan sporten en lezingen, waarin studenten en docenten van CIOS Arnhem een aandeel hebben op het gebied van klimmen, wielersport, vechtsporten en padel.

Initiatiefnemer en mede organisator van Festyfit is ClubJoy, de aanbieder van groepsfitness-workouts, in samenwerking met Start2Move. Met dit event komt het werkveld en onderwijs bij elkaar. Mede om die reden zijn ook studenten van CIOS Arnhem aanwezig en geven docenten een deel van het programma vorm.

Duurzaam partnerschap

Directeur Christine Ziekman van CIOS Arnhem en voormalig CIOS-student Marc Neijland, eigenaar van ClubJoy & Start2Move, hebben vrijdagochtend aan de Beukenlaan een overeenkomst getekend met de ambitie voor een duurzaam partnerschap. Christine is blij met de samenwerking. Wij kijken er enorm naar uit om het evenement samen met deze partners tot een groot succes te maken.

Wil je deelnemen aan deze dag vol actie en inspiratie? Dat kan. Meld je aan via de website festyfit.nl. Daar vind je ook meer informatie en contactgegevens.