BeautyPoint

Dé kap- en schoonheidssalon van Rijn IJssel

BeautyPoint is dé kap- en schoonheidssalon voor de opleidingen haarverzorging en schoonheidsverzorging. Het is de ideale plek om u te laten verwennen door onze studenten, die gecoacht worden door ervaren vakdocenten. Met elkaar zorgen wij ervoor dat u er weer fantastisch uitziet. Kom langs en ervaar een verwenmoment in BeautyPoint. 
Denk ook eens aan een cadeaubon van BeautyPoint. Leuk om te geven én leuk om te krijgen.

Producten

In de kapsalon werken we uitsluitend met de professionele producten van het merk Indola. Denk hierbij aan Indola profession colour care die een schitterende glans geeft aan uw haar. Ook werken onze studenten met de Indola Zero Amm verflijn. Deze lijn, zonder toevoeging van ammoniak, geeft prachtige kleuren en zorgt voor een goede verzorging van uw haar. Kom langs voor vrijblijvend advies.

In de schoonheidssalon werken we met producten van Extenso Skincare. Extenso is een Nederlands cosmeticahuis met een compleet assortiment effectieve, overzichtelijke en betaalbare huidverzorgingsproducten. Extenso-producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. De producten bevatten geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen en parabenen en worden niet op dieren getest. Specifiek voor uw huid wordt een complete behandeling samengesteld. Een behandeling met Extenso Skincare producten die uw huid voeden, beschermen en verzorgen, afgestemd op uw wensen en ter verbetering van uw huidconditie. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning.

Meer informatie

Corona

We volgen de regels via de richtlijnen van het RIVM

  • Handen desinfecteren bij binnenkomst
  • Het gebruik van mondkapjes is verplicht
  • We werken hygiënisch

Openingstijden

Kapsalon

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 12:30 tot 16:00 uur.

Schoonheidssalon

De schoonheidssalon is nog gesloten. Wij verwachten na de kerstvakantie weer open te gaan.

Afspraak maken?

De kapsalon: 026 3129380
De schoonheidssalon:
schoonheidssalon@rijnijssel.nl

Op feestdagen (en in de weekenden en tijdens schoolvakanties) zijn wij gesloten

Adres

Middachtensingel 2, Arnhem

We werken alleen op afspraak.

BeautyPoint

Onze studenten heten u van harte welkom. Zoekt u een nieuwe haarstijl of wilt u uw haar laten kleuren volgens de laatste trends? Of wenst u een complete gezichtsbehandeling of voetverzorging? Bij BeautyPoint kan het allemaal. U kunt zich bij de receptie aan de Middachtensingel 2 melden.

Arnhem - Middachtensingel 2