CIOS Arnhem Sporting Events (CASE)

Studenten die het uitstroomprofiel Coördinator sport, bewegen en gezondheid volgen op het CIOS Arnhem, runnen het evenementenbureau. Dit doen zij samen met twee begeleiders van CIOS Arnhem die de hoofdcoördinatoren zijn.

Bij CASE doen studenten betekenisvolle praktijkervaring op en leren ze in de beroepspraktijk.

Studenten organiseren:

 • sportdagen voor scholen voor primair, voortgezet en mbo-onderwijs
 • de Nationale Kampioenschappen atletiek, handbal, zwemmen, beachvolleybal, veldvoetbal dames voor mbo-onderwijs
 • Clinics voortgezet onderwijs
 • Deelnames NK’s

CASE staat voor kwaliteit, denkt graag mee met uw wensen én neemt u werk uit handen.

Wilt u een sportdag organiseren voor uw school?

Of kunt u hulp gebruiken bij het organiseren van sportactiviteiten en -evenementen?

Schakel dan evenementenbureau CASE in. Neem contact met ons op via 06 14639378 of case@rijnijssel.nl.

 

 

Waar vindt u CASE?

Contact

Neem contact met ons op voor uw (sport)vraag
06 14639378
case@rijnijssel.nl

Openingstijden
Maandag 13:00-16:30
Dinsdag 09:00-16:30
Woensdag gesloten
Donderdag 09:00-16:30
Vrijdag gesloten

Arnhem - Beukenlaan 3

Algemene informatie

Elk schooljaar zoekt CASE nieuwe stagiair(e)s voor uitdagende functies. Ook dit schooljaar zijn wij op zoek. Ga jij volgend jaar het uitstroomprofiel Operationeel Sport- en Bewegingsmanager niveau vier volgen? En ben je op zoek naar een uitdagende functie waar je ervaring opdoet in de beroepspraktijk, met name bij scholen? Dan is CASE op zoek naar jou!

CASE bestaat uit maximaal tien enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Zij dragen als team zorg voor een professionele bedrijfsvoering.

Competenties

Wij verwachten dat onze medewerkers over de volgende competenties beschikken:

 • zelfstandigheid
 • zelfdiscipline
 • analytisch vermogen
 • goed kunnen samenwerken en
 • goede communicatieve eigenschappen.

Wij bieden een plezierige en uitdagende werkomgeving die volop in beweging is.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij Maurits van de Weijer (CASE-coördinator) of bij Ivo Wijnhamer (CASE-coördinator), je kunt contact op nemen via m.v.d.weijer@rijnijssel.nl of via i.wijnhamer@rijnijssel.nl.

Solliciteren?

Wil je solliciteren? Stuur dan een brief en CV naar Maurits van de Weijer (CASE-coördinator), via m.v.d.weijer@rijnijssel.nl.

logo olm

   

Wat doen wij?

Een dag van samen sporten en spelen

Omschrijving
Evenementenbureau CASE organiseert sportdagen voor leerlingen van basisscholen in de regio Arnhem: een dag die in het teken staat van samen sporten en spelen. CASE legt hierbij de koppeling tussen de basisschool en de tweedejaarsstudenten van CIOS Arnhem die deze sportdagen organiseren. 

Doelgroep
Basisscholen groep 3 t/m 8

Werkwijze
Na uw aanvraag wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek om uw wensen in kaart te brengen. Afhankelijk van de soort en grootte van de sportdag zoekt CASE naar de meest geschikte tweedejaars CIOS-studenten die de sportdag gaan organiseren. Zij nemen contact op met een docent van de basisschool en overleggen over de sportdag. Vervolgens maken ze twee draaiboeken: een voorbereidings- en een dagdraaiboek. CASE houdt hier nadrukkelijk controle op

Uitvoering
De realisatie vindt altijd plaats na goedkeuring van de opdrachtgever. Op de sportdag komt er een CIOS-docent kijken en/of beoordelen hoe de sportdag verloopt. Na afloop van de sportdag vindt er een evaluatie plaats met de opdrachtgever (docenten basisschool), een CASE-medewerker en de uitvoerders van de sportdag: de tweedejaarsstudenten van CIOS. 

Kennismaken met sporten door clinics

Omschrijving
Evenementenbureau CASE organiseert sportclinics voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in de regio Arnhem. Wat denkt u van een kennismaking met vechtsport en/of een clinic preventie agressie en geweld? Goed voor het verhogen van zelfvertrouwen en bevorderen van zelfdiscipline en respect. Of een clinic buitensport? In het kader van de opleiding geven keuzevakstudenten van Rijn IJssel CIOS Arnhem een reeks van drie clinics:

 • vechtsport
 • preventie agressie en geweld
 • buitensport

Het doel van deze clinics is dat de deelnemers zich verbeteren. Alle clinics zijn aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Doelgroep
Voorgezet onderwijs (sportklassen en LO2)
Leeftijden: 12 t/m 15 jaar

Werkwijze
Na uw aanvraag wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek over de inhoud en de randvoorwaarden van de clinics. Vervolgens koppelt een CASE-medewerker de meest geschikte keuzevakstudenten aan de clinics. De student neemt daarna contact met u op voor een eerste kennismaking. Nadat er goede inhoudelijke afspraken zijn gemaakt, zullen de studenten drie clinics verzorgen. Het samenstellen van de lessenreeks gebeurt onder begeleiding van een keuzevakdocent.

Uitvoering
De clinics vinden plaats op de locatie van het voortgezet onderwijs onder toezicht van de LO-docent van het voortgezet onderwijs. Na afloop vindt er een evaluatie plaats van de lessenreeks met de opdrachtgever, een CASE-medewerker en de uitvoerders van de lessen: keuzevakstudenten van CIOS Arnhem.

Een dag van samen sporten en spelen

Omschrijving
Jaarlijks organiseert CASE meerdere sportdagen bij CIOS Arnhem, dit varieert van fitness tot vechtsporten. Een dag van samen sporten en spelen. Ook voor studenten van de verschillende clusters van Rijn IJssel organiseert CASE sportdagen. Tijdens deze sportdagen passeren verschillende sporten de revue waarbij vooral aandacht is voor een gezonde leefstijl.

Doelgroep
Alle eerstejaarsstudenten van Rijn IJssel.

Werkwijze
Een van de werknemers van CASE organiseert samen met keuzevakstudenten en eerstejaars van CIOS Arnhem een sportdag voor een cluster van Rijn IJssel. De studenten maken onder begeleiding van een docent een voorbereidingsdraaiboek en dagdraaiboek. Zij bespreken de draaiboeken vervolgens  met de desbetreffende sportcoördinator van het cluster. De realisatie vindt plaats na goedkeuring.

Uitvoering
De complete organisatie en uitvoering van sportdag ligt in handen van CASE-medewerkers die onder supervisie staan van een van de coördinatoren van CASE. Na afloop vindt er een evaluatie plaats met de opdrachtgever, de CASE-medewerker en -uitvoerders.

Plezier in bewegen, teambuilding en presteren gaan hand in hand

NK schoolsport
Welk schoolteam is het beste van Nederland? Dé kampioen in handbal, zwemmen, beachvolleybal of een andere sport? Studenten van mbo-scholen gaan de strijd met elkaar aan op het NK schoolsport: het Nederlands kampioenschap van verschillende sporten voor alle mbo-scholen.

Elk jaar organiseren verschillende mbo-scholen diverse NK’s van de meest belangrijke sporten. Alle studenten kunnen zich aanmelden voor ieder NK. Unieke evenementen waarbij plezier in bewegen, teambuilding en presteren hand in hand gaan! Rijn IJssel wil voor elk NK een zo'n sterk mogelijk team afvaardigen.

Hier vind je de aftermovie van 2018

Multi-event CIOS Arnhem 23 mei 2019
In 2019 vindt voor de vijfde keer het Multi-event plaats. Op deze dag vinden meerdere Nederlandse Kampioenschappen plaats op één locatie.
Binnenkort vindt u hier meer informatie over dit groots opgezette evenement.

Doelgroep
Mbo-studenten, alle leerjaren en alle niveaus.