.

Een leven lang ontwikkelen

De wereld verandert razendsnel. Denk aan technologische en maatschappelijke ontwikkelingen die ertoe leiden dat beroepen veranderen en verdwijnen en dat er nieuwe beroepen ontstaan. Zorg dat je klaar bent voor de toekomst. Blijf jezelf ontwikkelen. Bij Rijn IJssel kan dat!
Voor jou als werknemer of werkgever staan wij klaar met praktijkgerichte (BBL-)opleidingen of diverse maatwerktrajecten (zoals deeltijdopleidingen, cursussen en trainingen).

Blijven werken én blijven leren


Voor de cursist

Jij wilt graag werken én leren. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Rijn IJssel kun je kiezen uit vele BBL-opleidingen. Volg je een BBL-opleiding dan ben je in dienst bij een erkend leerbedrijf en krijg je één dag per week les. Je slaat dus meerdere vliegen in één klap: je krijgt een inkomen, een diploma én een dosis werkervaring om aan je cv toe te voegen. Wil je je bij- of nascholen, zodat je voorbereid bent op de toekomst, dan bieden wij jou een ruim aanbod aan diverse, kortdurende cursussen en trainingen of kun je een deeltijdopleiding volgen.


Voor de werkgever

Jouw personeel is je alles. Jij vindt het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zich te blijven ontwikkelen. Rijn IJssel helpt je daarmee! Bij ons kun je terecht voor diverse maatwerktrajecten (zoals deeltijdopleidingen, cursussen en trainingen) of BBL-opleidingen. We denken graag met je mee en bieden ook incompany-trajecten aan. Voor vragen: training-opleiding@rijnijssel.nl.


Ons aanbod

Ons opleidingsaanbod is flexibel en we gaan graag met jou in gesprek over jouw opleidingsvraag.

Waarom bij Rijn IJssel?

Maatwerk mogelijk
Ons opleidingsaanbod is flexibel en op maat zodat de cursus of training aansluit bij jouw opleidingsvraag.

Bij jou in de buurt
Er wordt geleerd op een locatie bij jou in de buurt of bij de organisatie waar jij werkt (in company). Veel cursussen geven we op meerdere locaties in en rondom Arnhem of Wageningen.

Kleine groepen
Je volgt de cursus in een kleine groep met mensen zoals jij. Zo voel je je snel op je gemak!