Computertrainingen

Blind typen - Toetsenbordvaardigheid

Het Nieuwe Trainen

De training is ontwikkeld volgens het concept 'Het Nieuwe Trainen'. Dit houdt in dat je als deelnemer de training volledig in je eigen ritme en volgens je eigen leerstijl kunt doorlopen. Je doet dit in ons trainingscentrum onder begeleiding van een ervaren Office-trainer.

Je wordt een-op-een door de docent geholpen bij vragen en je kunt altijd aan praktijkvraagstukken werken tijdens de training. Na de training krijg je een boek mee als naslagwerk.

In deze typecursus leren deelnemers in ongeveer 20 trainingsuren snel en foutloos blind typen met tien vingers. Daarnaast is er aandacht voor de juiste werkhouding om de kans op RSI klachten te verminderen. Met het volgen van een goede typecursus kan je heel veel tijd besparen, bedenk maar eens hoeveel tijd je achter het toetsenbord doorbrengt. Het einddoel bespreken we vooraf in een intakegesprek.

Voor wie

Cursisten die hun typevaardigheid snel willen vergroten.

Duur

De gemiddelde trainingsduur is 2 dagen of 4 dagdelen.
Heb je meer tijd nodig dan kun je zonder extra kosten langer de trainingen volgen.

Je kunt van maandag tot en met donderdag van 9:15-12:00 uur en op maandag- en woensdagmiddag van 13:00-15:30 uur inplannen. Er is altijd een bekwaam docent aanwezig.

Kosten

U kunt een kostenopgave aanvragen bij uw contactpersoon van Rijn IJssel.

Locatie

Deze training vindt plaats bij onze partner GetCertified Opleidingen, Velperweg 160, Arnhem.

Contact

Rijn IJssel Training & Opleiding
training-opleiding@rijnijssel.nl

Lesdetails

In deze typecursus leren deelnemers in ongeveer 20 trainingsuren blind typen met tien vingers. De snelheid aan het eind van deze typcursus is 100 à 150 aanslagen per minuut.

Tijdens de training wordt gelet op het foutloos, snel en regelmatig typen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan een juiste werkhouding. Omdat cursisten oefenen in ons trainingcentrum is er continu een docent aanwezig om te motiveren en te controleren zo ben je verzekerd van het snel en correct aanleren van de typevaardigheid.

Een goede beheersing van het blind typen zorgt voor meer plezier en gemak in het werken met de PC, en een juiste werkhouding vermindert de kans op RSI-klachten.

Zoals voor al onze trainingen, geldt ook voor Toetsenbordvaardigheid dat er geen limiet is aan het aantal trainingsuren. Als blijkt dat een deelnemer meer tijd nodig heeft om het blind typen onder de knie te krijgen, kan hij zonder bijbetaling zoveel extra lessen volgen als nodig is om het certificaat te halen.