Horeca

Leermeester

lege grootkeuken

Leermeester

Wil jij de horeca-vakmensen van de toekomst opleiden in jouw bedrijf? Jouw enthousiasme voor het vak overbrengen op nieuwe medewerkers, studenten en stagiairs? Met de cursus Leermeester SVH weet jij precies welke begeleiding en vaardigheden zij nodig hebben om te kunnen werken in de horeca.

Als leermeester heb je een cruciale rol binnen je bedrijf. Goed opgeleide medewerkers zijn niet alleen van toegevoegde waarde voor de horecaondernemer, maar voor het hele team. Een goed opgeleide medewerker heeft meer kansen en carrièreperspectieven. En door je medewerkers goed te begeleiden, houd je makkelijk talentvol personeel in je bedrijf. Ook heeft elk erkend leerbedrijf een leermeester nodig in het SBB-register om stagiairs en BBL-studenten op te leiden. Wil je jezelf nog verder uitdagen? Elk jaar organiseert de Stichting Vakbekwaamheid Horeca namens de horecasector de wedstrijd Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester van het jaar. Elk leerbedrijf kan worden genomineerd. Uit de beste tien leerbedrijven wordt de Beste Leermeester gekozen.

Wat leer je?

Hoe stimuleer je jouw werknemers en stagiairs om het beste uit zichzelf te halen? In deze cursus leer je hoe je hen daarbij zo goed mogelijk ondersteunt, zodat ze zich blijvend kunnen ontwikkelen in het horecavak. Je leert hoe je medewerkers op een juiste en verantwoorde manier werft, inwerkt en begeleidt.

Voor wie?

Deze cursus is voor jou als je werkzaam bent in de horeca en nieuwe koks, gastheren of gastvrouwen wilt begeleiden in een horecabedrijf. Maar ook als je als werkgever je medewerkers wilt laten trainen in het begeleiden van nieuwe medewerkers, studenten en stagiairs.

Start en duur cursus

Startdatum nader te bepalen.
Drie lesdagen van 09.30 tot 16.00 uur en SVH Examens (op aparte dag): coachen & begeleiden, theorie en portfolio.

Kosten

Nader te bepalen.

Meer weten?

grootkeuken met medewerkers