Techniek & ICT

Mbo-certificaat Installeren en in bedrijf stellen van hybride warmtepompen

Mensen er lekker warm bij laten zitten én bijdragen aan de energietransitie? Het mbo-certificaat Installeren en in bedrijf stellen van hybride warmtepompen maakt je specialist in het installeren van warmtepompen die de CO2-uitstoot helpen verminderen.

Hybride warmtepompen zijn een alternatief voor fossiele brandstoffen. Ze zorgen in huis voor warm water, verwarming en zelfs koeling. Warmtepompen spelen een belangrijke rol in de energietransitie. Ze helpen de transitie te versnellen doordat ze bijdragen aan het reduceren van aardgasgebruik en daarmee de CO-uitstoot verminderen.

Wil jij bijdragen aan deze slimme oplossing om het gasverbruik te verminderen? En heb je al enige kennis van werktuigkundige- of elektronische installatietechniek? Dit certificaattraject waarin je leert om hybride warmtepompen te installeren en in bedrijf te stellen, sluit precies aan bij jouw ambitie. Je geeft mensen comfort in hun huis en draagt bij aan een klimaatneutrale wereld.

Voor wie is deze cursus?

  • Heb je al enige ervaring met het aanleggen van installaties?
  • Ben je opgeleid op mbo-niveau 2?
  • En werk je in de werktuigkundige- of elektronische installatietechniek of in de bouw?

Alles met "ja" beantwoord? De cursus voor het mbo-certificaat Installeren en in bedrijf stellen van hybride warmtepompen sluit dan goed aan op jouw kennis en vaardigheden. Het mbo-certificaat is een passende volgende stap en brengt je verder in je vak.

Algemene informatie

Duur16 dagdelen en 2 examenmomenten
Startdatum23 februari
Locatie(s)Technovium, ROC Nijmegen Heyendaalseweg 98, Nijmegen
Groepsgrootte12
Kosten€3275,-