Facilitair (Vakschool Wageningen) mbo-opleidingen

De facility manager of hospitality medewerker zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Of je nu werkt als facilitair leidinggevende (facility manager) of als hospitality medewerker; jij zorgt er in organisaties en tijdens evenementen voor dat alles geregeld is. Door jouw werk kunnen medewerkers hun werk doen en voelen gasten en klanten/cliënten zich welkom en thuis. De omgeving is schoon, de ‘rode loper ligt uit’ en voor eten en drinken is gezorgd. Een facilitaire mbo opleiding leert je deze principes.

Afwisselende werkzaamheden

Een organisatie moet regelen dat medewerkers optimaal kunnen presteren. De werkomgeving moet op orde zijn en eten en drinken moeten beschikbaar zijn voor medewerkers en gasten/cliënten. De allround medewerker facilitaire dienstverlening zorgt hiervoor. De facilitair leidinggevende kan daarnaast goed coördineren en leidinggeven.

Een baan in de facilitaire sector bestaat uit afwisselende en sterk uiteenlopende werkzaamheden. Je kunt aan de slag met het bereiden van eten in zorginstellingen, kopieerwerk verrichten, post behandelen, beveiliging, organiseren en plannen.
Jij houdt ervan om alles goed te regelen en je vindt het leuk om met mensen te werken. Je bent servicegericht en klantvriendelijk. Ook ben je representatief en betrouwbaar.

Facilitaire opleidingen mbo

Je kunt bij Rijn IJssel kiezen voor een facilitaire mbo-opleiding op niveau 3 (allround facilitair medewerker) of op niveau 4 (facilitair leidinggevende. Wacht dus niet langer en meld je vandaag nog aan voor een facilitaire mbo-opleiding!

Actueel

Voormalig voorzitter van het college van bestuur, Ben Geerdink, is vrijdag 16 september overleden.