Horeca & Bakkerij (Vakschool Wageningen) mbo-opleidingen

Gastvrijheid, lekker eten en avontuur

Als je een opleiding gaat doen bij Vakschool Wageningen in de richting bakkerij, facilitair, horeca of toerisme , dan wil je dat het gasten en klanten aan niets ontbreekt.

Het gaat om sfeer, beleven, genieten, proeven. Al je zintuigen staan op scherp en wat je doet is altijd boven verwachting. Of je nu in iets gaat doen in de catering of fastfood, in hotels of restaurants, gastvrijheid staat op één. Kies je een opleiding op het gebied van voedselbereiding (bakker, kok), dan weet je wat kwaliteit is. Trekt toerisme en recreatie je meer? Kijk eens wat je mogelijkheden zijn in de reisbranche en leisure (vrije tijd) & hospitality. Welke opleiding je ook kiest, je mag jouw talenten op meerdere gebieden ontwikkelen. Kies wat bij je past én wat je leuk vindt om te doen.

Actueel

Studente Rijn IJssel derde op NK brood- en banketbakken

Rijn IJssel-studente Jip Kamerbeek (21) uit Nijmegen heeft de derde prijs behaald op de Nederlandse Kampioenschappen brood- en banketbakken 2017