Horeca & Bakkerij (Vakschool Wageningen) mbo-opleidingen

Gastvrijheid en lekker eten

Als je een opleiding gaat doen bij Vakschool Wageningen in de richting bakkerij of horeca, dan wil je dat het gasten en klanten aan niets ontbreekt.

Het gaat om sfeer, beleven, genieten, proeven. Al je zintuigen staan op scherp en wat je doet is altijd boven verwachting. Of je nu in iets gaat doen in de catering of fastfood, in hotels of restaurants, gastvrijheid staat op één.

Kies je een opleiding op het gebied van voedselbereiding (bakker, kok), dan weet je wat kwaliteit is. Al meer dan 40 jaar biedt Rijn IJssel horecaopleidingen aan en de bakkersopleiding bestaat al meer dan 100 jaar in Wageningen. Al die jaren hebben deze mbo-opleidingen zich met de tijd mee ontwikkeld en bieden ze hedendaags onderwijs.

Kok, gastheer, gastvrouw of manager/ondernemer in de horeca of broodbakker, banketbakker of patissier in de bakkerij. Welke opleiding je ook kiest, je kunt jouw talenten op meerdere gebieden ontwikkelen. Kies wat bij je past én wat je leuk vindt om te doen. Horecaopleiding of bakkersopleiding, de keus is aan jou.

Actueel

Rijn IJssel introduceert wijnadviseur-app WineStein in opleiding

“De app is voor ons een zeer welkome aanvulling op de lessen in wijn”