Horeca & Bakkerij (Vakschool Wageningen) mbo-opleidingen

Gastvrijheid en lekker eten

Als je een mbo-opleiding gaat doen bij Vakschool Wageningen in de richting bakkerij of horeca, dan wil je dat het gasten en klanten aan niets ontbreekt. Gastvrij, ambachtelijk, ondernemend en creatief! Dat is de essentie van horeca- en bakkersopleidingen bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen.

Bakkersopleidingen mbo & horeca opleidingen mbo

Het gaat om sfeer, beleven, genieten, proeven. Al je zintuigen staan op scherp en wat je doet is altijd boven verwachting. Of je nu in iets gaat doen in de catering of fastfood, in hotels of restaurants, gastvrijheid staat op één.

Kies je een opleiding op het gebied van voedselbereiding (bakker, kok), dan weet je wat kwaliteit is. Al meer dan 40 jaar biedt Rijn IJssel horecaopleidingen aan en de bakkersopleiding bestaat al meer dan 100 jaar in Wageningen. Al die jaren hebben deze mbo-opleidingen zich met de tijd mee ontwikkeld en bieden ze hedendaags onderwijs. Neem bijvoorbeeld de opleiding patissier. Bij deze opleiding word je opgeleid tot Patissier en kan je werken in een Patisserie.

Kok, gastheer, gastvrouw of manager/ondernemer in de horeca of broodbakker, banketbakker of patissier in de bakkerij. Welke opleiding je ook kiest, je kunt jouw talenten op meerdere gebieden ontwikkelen. Het kiezen van een mbo bakker opleiding of mbo horeca opleiding helpt je hierbij. Kies wat bij je past én wat je leuk vindt om te doen. Horecaopleiding of bakkersopleiding, de keus is aan jou.

Actueel

Voormalig voorzitter van het college van bestuur, Ben Geerdink, is vrijdag 16 september overleden.