Facilitair mbo-opleidingen

De dienstverlener die zorgt voor een goede werkomgeving

Een organisatie moet ervoor zorgen dat medewerkers optimaal kunnen presteren. Hun werkomgeving moet in orde zijn. Facilitair zorgt daarvoor.

Werken in deze branche is erg divers. Je kunt aan de slag om eten te bereiden in de keuken van instellingen of tehuizen, kopieerwerk verrichten en de post behandelen. Maar er is nog meer. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als toezichthouder van gebouwen of als beheerder van een bedrijfskantine.

Jij zorgt graag dat alles goed geregeld is en je vindt het leuk om met mensen te werken. Je bent servicegericht en klantvriendelijk. Ook ben je representatief en betrouwbaar.

Een organisatie moet ervoor zorgen dat medewerkers optimaal kunnen presteren. De werkomgeving moet in orde zijn. De facilitair medewerker en leidinggevende hebben als taak te zorgen voor goede werkomstandigheden voor de medewerkers.

Je kunt bij Rijn IJssel kiezen voor een facilitaire mbo-opleiding niveau 2 (facilitair medewerker) of een facilitaire mbo-opleiding niveau 4 (facilitair leidinggevende).