Horeca
Bijblijven is van groot belang en wij bieden verschillende cursussen aan die de expertise van horecamedewerkers kunnen vergroten.
Sociale hygiëne
Hoe ga jij als horecaondernemer of horecamedewerker om met overlast? Leer alle methoden in de cursus Sociale hygiëne.
Wijn (basiscursus)
Ben je horecaprofessional en wil je je basiskennis over wijn vergroten? De basiscursus Wijn geeft je handvatten om je gasten goed te kunnen adviseren over wijn.
HACCP (Hazard analysis and critical control points)
De cursus HACCP geeft jou of je medewerkers de kennis die nodig is over hygiëne en het voorkomen van voedselvergiftigingen en -infecties in de horeca.
Horeca etiquette en gastvrijheid
Is gastvrijheid voor jou nog meer dan een glimlach? Leer hoe je jouw gasten het beste in de watten legt tijdens de cursus Horeca etiquette en gastvrijheid.
Barista
Wil jij je als horecaprofessional onderscheiden met het maken van een kwalitatieve kop koffie en koffievarianten? Je leert het in de cursus Barista.